Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

Met web integratie registreren alle therapeuten op één plek (in paraNICE). De benodigde informatie voor de medisch specialisten en het verplegend personeel wordt automatisch inzichtelijk gemaakt in het ZIS.

Maar werkt dit in de praktijk ook zo?

De fysiotherapeuten van het Admiraal de Ruijter Ziekenhuis werken inmiddels alweer een paar maanden met web-integratie. Jacco van het Hart, fysiotherapeut ADRZ: “Met behulp van web integratie hebben we een grote efficiency slag kunnen maken. De therapeuten registreren enkel nog in paraNICE web de bevindingen van de behandeling. Vervolgens wordt deze informatie automatisch inzichtelijk gemaakt in het ZIS (EZIS). De specialisten en het verpleegkundig personeel hebben op deze manier direct inzicht in de behandeling van de therapeut. De voor ons -op maat- gemaakte rapportage zorgt ervoor dat de therapeuten alle informatie die ze nodig hebben voor een optimale behandeling, kunnen inzien in paraNICE. EZIS naast paraNICE gebruiken is hierdoor verleden tijd.”

Omdat voor deze webintegratie geen koppeling nodig is, zijn de kosten en tijdsinvestering voor afdeling ICT zeer gering.

Overig nieuws