Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

Met hun idee ’Vitacoins’, werd Team 1 onder bezielende leiding van Rob Vonsee vandaag winnaar van Eindhoven Challenges. Het team gaat in samenwerking met IAK Verzekeringen de komende tijd het concept verder ontwikkelen.

De jury moest kiezen uit 10 teams. Hieronder geven zij aan waarom juist Vitacoins de winnaar werd:
"Vitacoins is het idee met het meest onderscheidende karakter. Het heeft impact op de regio, heeft veel potentie voor een mooie uitstraling en je kunt het ECHT Eindhovens maken. Bovendien is het duurzaam én haalbaar." De jury geeft nog als tip mee: "Maak gebruik van bestaande ecosystemen en tools die er al zijn voor het sparen van punten en betrekken van de Eindhovense samenleving."

Eindhoven Challenges is een initiatief van IAk Verzekeringen. Het doel is om op een andere manier te innoveren met elkaar. Een keer niet op het gebied van techniek, maar op het vlak van vitaliteit. Regio Eindhoven is volop in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Hier mogen wij als regio best trots op zijn. In volle vaart blijven innoveren is goed. En als je dat verantwoord en gezond doet, is dat nóg beter. Hier ligt een gezamenlijke uitdaging. De Challenge is er een van formaat: ‘Hoe wordt Eindhoven de vitaalste regio van de wereld?’

Overig nieuws