Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

Nauwe samenwerking IAK en NICE Software

Op 29 september 2016 tekenden Henk van der Sar (directeur Zorg IAK Verzekeringen) en Hanneke van den Heuvel (directeur NICE Software) een uitgebreid samenwerkingscontract. Samen starten zij op basis van een innovatief NICE videoplatform (zorgChannel), een viertal experience-trajecten in Nederlandse ziekenhuizen.

ZorgChannel is gebaseerd op een nieuwe technologie specifiek voor smartphones en tablets en maakt een nieuwe manier van werken mogelijk.

Doel is om patiënten efficiënter en klantvriendelijker bij het medische proces binnen hun zorgtraject te begeleiden en daardoor de patiënt- en medewerkerstevredenheid te verhogen. Met gerichte, interactieve videoboodschappen ontvangt de patiënt op het juiste moment de voor hem relevante informatie. Juist de interactie is hierbij een wezenlijk onderdeel. Met een actieknop in het bericht is het heel eenvoudig voor de patiënt om te reageren of bijvoorbeeld om een vragenlijst in te vullen.

Henk van der Sar is verheugd over de samenwerking: “samen met de medewerkers van NICE geven we invulling aan onze strategische doelstelling om onze klanten met innovatieve oplossingen een nog betere dienstverlening te bieden. Bovendien ziet IAK kansen om met een eigen ‘IAK InfoChannel’ aan te haken op de persoonlijke begeleiding en informatievoorziening over de (aanvullende) verzekering binnen een zorgtraject.”

Hanneke van den Heuvel geeft aan dat IAK een zeer passende partij is voor NICE: “In de samenwerking met IAK kunnen beide partijen - door het uitwisselen van elkaars kennis - grote stappen maken in het efficiënter laten verlopen van informatie richting de patiënt.”

Het eerste traject start in oktober bij het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Ook het Meander Medisch Centrum ziet uit naar de samenwerking in dit intensieve, maar zeer innovatieve project.

IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen is een van de grootste verzekeringsintermediairs van Nederland. Met ruim 85 jaar ervaring is zij specialist in het adviseren over- en bemiddelen in verzekeringen en financiële diensten voor particulieren en bedrijven.

IAK Verzekeringen maakt deel uit van de Unirobe Meeùs Groep (UMG) en is onderdeel van Aegon. In haar bedrijfsvoering is IAK echter onafhankelijk, waardoor zij de belangen van haar klanten optimaal kan behartigen. IAK heeft ongeveer 180.000 verzekerden in haar zorgportefeuille.

Meer informatie? Ga naar www.iak.nl 

IMG_3712

Overig nieuws