Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

FULL STACK DEVELOPER
Locatie: Eindhoven
Opleidingsniveau: HBO/WO
Ervaring: 1 tot 5 jaar ervaring

Over NICE Software & Innovations B.V.
NICE Software & Innovations ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor revalidatie afdelingen in ziekenhuizen en grote zorginstellingen. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven, bestaat uit een hecht team van ca 8 medewerkers en is al meer dan 25 jaar actief op de markt van softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg. Naast de oplossingen voor de Revalidatie is binnen NICE Innovations een eHealth platform ontwikkeld met diverse generieke componenten. Wij ondersteunen onze softwareoplossingen in ziekenhuizen en revalidatie instellingen in Nederland en Duitsland.

NICE ziet het als haar plicht om zorgaanbieders te helpen om zich te focussen op hun kerntaak: het bieden van de best mogelijke zorg voor de best mogelijke prijs. Dat doen we met specialistische kennis, gericht advies en vernieuwende IT-oplossingen die we zelf ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden. Sluit jouw passie aan bij onze Visie en Missie?
NICE gelooft in daadwerkelijk samenwerken, volgt ontwikkelingen in de zorg én in de IT op de voet en draagt van daaruit oplossingen aan die slim inspelen op nieuwe uitdagingen. Daarbij staat niet de IT, maar de behoefte van de klant centraal. De zorg vindt in ons een Persoonlijk (gepassioneerd, betrokken en gedreven) partner. Open, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn Professioneel (resultaatgericht, altijd alert op het creëren en benutten van kansen).
Spreekt deze identiteit jou aan?
Dan is NICE Software & Innovations de werkgever die jij zoekt!

De functie
Ben jij de ondernemende Full Stack Developer met kennis van zorgsystemen? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een professionele en collegiale omgeving? Wij hebben een vacature voor een:

FULL STACK DEVELOPER

Als Full Stack Developer ben je breed inzetbaar binnen het development team. Je ontwikkelt aan de frontend en backend van onze applicaties en gebruikt hierbij meerdere technologieën. Binnen het team werk je samen met andere software ontwikkelaars en product verantwoordelijken. Jullie werken gezamenlijk aan het leveren van de beste oplossing voor onze klanten waardoor je bijdraagt aan de veiligheid, efficiency en interoperabiliteit van de zorgsector. De voornaamste technologieën zijn DataFlex Studio® (vergelijkbaar .NET), Javascript, HTML5, CSS en Microsoft SQL. Veel ontwikkelingen gaan in nauwe samenspraak en overleg met onze klanten. Als ontwikkelaar ben je ook mede verantwoordelijk voor het implementeren, testen en onderhouden van hetgeen je ontwikkeld hebt.

Profiel van de geschikte kandidaat
- Met diploma afgeronde HBO/WO (informatica) opleiding
- Goede kennis van Javascript & CSS en de ambitie om DataFlex Studio® te leren
- passie voor programmeren, gedreven en enthousiast
- Innovatief en vindingrijk
- Verantwoordelijk en nauwgezet

Tools en technieken
Je krijgt te maken met de volgende tools en technieken. Kennis hiervan is een pré:
- DataFlex Studio code (Object Oriented Programming)
- JavaScript
- MS-SQL, MySQL
- Web services (JSON REST/SOAP)
- ZOHO
- Sourcegear Vault
- Agile werken
- Remote services t.b.v. installaties en service op afstand bij onze klanten.

Competenties
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Engels en Duits zijn je niet vreemd
- creatief en toont initiatief
- oplossings- en resultaatgericht
- communicatief sterk met een gezonde dosis humor
- praktisch ingestelde teamplayer die samenwerking opbouwt
- sterk analytisch vermogen

Wat bieden wij?
- Een uitstekend salaris;
- uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioenregeling, 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), flexibele werktijdenregeling en de mogelijkheid om thuis te werken en een laptop
- Op maat gesneden opleidingsprogramma: groepsverband en individuele trainingen
- Enthousiaste, gepassioneerde en zeer vakkundige collega’s;
- Inspirerende creatieve werkomgeving (Microlab, Strijp-S) met mogelijkheid om deel te nemen aan een gevarieerd aanbod aan activiteiten (e.g. mountain bike tour/weekend, tennis, squash avond, bezoek pretpark, gezellige avond.

Interesse?
Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals die een bijdrage willen leveren binnen de wereld van zorg en ICT. Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan de bovengenoemde eisen? Dan leren we je graag kennen en nodigen we je uit te solliciteren. Je kunt jouw CV met sollicitatiebrief sturen naar f.kliebisch@paranice.nl ter attentie van Frank Kliebisch. Is dit niet de vacature die volledig aansluit op jouw ervaring of ambitie, maar ben je wel geïnteresseerd in onze organisatie? Bekijk dan ons actuele aanbod van vacatures op onze website www.nice-innovations.nl .

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Frank Kliebisch of via telefoonnummer +31 40 243 18 65.

Overig nieuws