Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

Onze website en logo zijn in een nieuw jasje gestoken. Dat doen we niet zomaar. Zo dynamisch als de veranderingen in de zorg zijn, zo dynamisch en innovatief houden wij onze paraNICE producten. Met als doel uw patiënten, cliënten, paramedici en werkprocessen zo optimaal mogelijk te blijven ondersteunen. Dat willen wij in alles, zelfs in onze huisstijl, uitstralen. Tijd dus voor een nieuwe website en een nieuw logo!

 

Eigen identiteit

In ons nieuwe beeldmerk is uitgebeeld waar NICE software voor staat. Voor ons staat voorop dat systemen met elkaar praten. De uitwisselbaarheid van informatie uit specialistische deelsystemen voegt meer toe dan het gegeven dat alles in één systeem staat. Vandaar dat onze ‘N’ weliswaar een prominente plaats inneemt in het geheel, we hebben immers onze eigen identiteit, maar wij vullen ook aan, maken het plaatje compleet.          

NICE software logo 150

Wij vertrouwen er op dat bestaande klanten dit kunnen beamen, en dat we bij nieuwe klanten de kans krijgen om te laten zien wat wij voor hen kunnen betekenen.

 

Frisser en krachtiger

Onze nieuwe website heeft meer focus, is frisser en krachtiger. Dit komt tot uiting in onze vier pijlers, die de basis van de website vormen. Zo vindt de bezoeker snel en eenvoudig alle informatie over EPD & Web integratie, MSR registratie, multidisciplinaire planning & declaratie en realtime management- en stuurinformatie.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen het graag.

 

Overig nieuws