Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

Ria van Loon, Lid van Managementteam en projectleider Medisch Specialistische Revalidatie Registratie in Wilhelmina Ziekenhuis Assen, neemt afscheid van haar werkzame leven. 

Ria, veel succes met wat komen gaat.

Download hier haar brief.

 

Brief door
Ria van Loon
Lid van Management Team
Manager Psychosociaal en Revalidatie
Projectleider MSR Registratie

Beste paraNICErs,

Onze samenwerking startte ergens in 1997. Het Wilhelmina Ziekenhuis zocht voor haar haar afdeling revalidatie en paramedische diensten : “een programma waarin we konden registreren wat we deden, en konden factureren”. Veel verder strekte ons pakket van eisen geloof ik niet.
We hadden computers, die werden gebruikt als veredelde typemachine. We wisten alles van revalidatie en niets van automatiseren. En we zochten iets wat paste bij onze mix van kliniek, polikliniek en poliklinische revalidatie.
Na verschillende frustrerende presentaties vielen we als een blok voor de presentatie van Hanneke en Han. Vernieuwend, visueel mooi, maar vooral : jullie snapten iets van onze dagelijkse praktijk. Jullie begrepen hoe door de paramedische afdelingen in een ziekenhuis werd en wordt gewerkt! Jullie waren op de hoogte van de processen, van de regelgeving. Dat was en is een verademing!

In de loop van de jaren is paraNICE steeds meegegroeid, vernieuwd, aangepast aan nieuwe ontwikkelingen. Zeker de eerste jaren heb ik daar met heel veel plezier aan bijgedragen. Samen presentaties geven, samen organiseren van de vergaderingen van de gebruikersvereniging.

Ik heb mijn werkzame leven in de revalidatie van het WZA onlangs beëindigd. ParaNICE blijft.
En ik kijk terug op een fantastische samenwerking.
Altijd direct antwoord op vragen, zowel technisch als inhoudelijk. Zonder dat eerst in een mail te moeten verduidelijken, om daarna weken op het antwoord te wachten. Jullie denken mee met onze problemen, zoals zeer recent bij de problemen met de ergotherapiedeclaratie. En regelmatig kreeg ik mijn informatie over veranderingen in regelgeving eerst via jullie, en niet via mijn eigen organisatie.
Ik kijk ook terug op zinvolle bijeenkomsten die jullie organiseren. Natuurlijk met promotie van jullie product, maar vooral met samen kijken hoe we kunnen anticiperen op zaken als financiering, kostprijzen, efficiënte planning etc. Ook bij jullie voel ik altijd de drive om de ziekenhuisrevalidatie op de kaart te krijgen, te laten zien dat een ziekenhuis echt niet zonder kan.
En die bijeenkomsten waren naast nuttig altijd gezellig, en een goed moment om te netwerken!

Dank voor dat alles. Succes met alles waar jullie voor staan!

Ria van Loon
Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Overig nieuws