Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

NICE Software biedt al ruim 30 jaar ICT oplossingen voor de paramedische beroepsgroep binnen ziekenhuizen & zorginstellingen. Inmiddels werken ruim 45 ziekenhuizen in Nederland met onze applicatie paraNICE.

Onze Visie

De zorgsector is aan grote veranderingen onderhevig. Duidelijk is dat de rol van paramedische disciplines binnen - maar ook buiten - het ziekenhuis steeds belangrijker wordt. De paramedische beroepsgroep vormt de spil van de zorg in de komende jaren. Interdisciplinaire uitwisseling van gegevens is hierbij essentieel. De tijd van streven naar één uniform systeem voor alle onderdelen van de registratie in de zorg, is voorbij. Waar het om gaat is dat systemen met elkaar praten; de uitwisselbaarheid van systemen voegt meer toe dan het gegeven dat alles in één systeem staat.

Persoonlijk & Deskundig

Persoonlijk contact & deskundige ondersteuning staan bij ons hoog in het vaandel. Door onze platte organisatie kunnen we u snel verder helpen.

Intensieve begeleiding

Ons implementatieteam begeleidt u en uw team op uw werkplek. Wij zorgen ervoor dat iedereen snel vertrouwd is met de nieuwe werkwijze.

Nieuwe ontwikkelingen en wensen

De snelle ontwikkelingen binnen de paramedische en medische disciplines volgen wij op de voet, waardoor volgens de geldende richtlijnen geregistreerd & gedeclareerd wordt. Daarnaast luisteren wij naar de wensen van onze klanten en ontwikkelen we onze software hier verder op.

Bovendien zijn we voortdurend in gesprek met de Nederlandse zorgautoriteit (NZa), Revalidatie Nederland, Vereniging Leidinggevenden Fysiotherapie (VLF), de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuis Fysiotherapie (NVZF) en voldoen we aan het Keurmerk Fysio-EPD.

Veiligheid

Sinds oktober 2017 is NICE Software NEN 7510 gecertificeerd. Dit certificaat toont aan dat we op een veilige en professionele manier omgaan met het bekijken, bewerken en verwerken van persoonsgegevens. 

Klik hier om het certificaat te bekijken.

Algemene voorwaarden

Om onze algemene voorwaarden te bekijken kunt u hier klikken.

Onze werkwijze

Een soepele overgang van uw huidige registratiewijze naar registreren in paraNICE, hoe pakken wij dat aan?

Intake gesprek

Allereerst starten we met een intake gesprek met de projectgroep. Onze accountmanager spreekt (per discipline) de wensen en behoeften door. Vervolgens wordt een planning gemaakt voor de installatiedata en opleidingsdata.

Installatie

Onze technische mensen overleggen met systeembeheer van u ziekenhuis, hier heeft u geen omkijken naar. 

Invoeringsbegeleiding

De aangewezen accountmanager geeft een cursus aan u en uw team. Na deze cursus komen wij gemiddeld nog 6 keer bij u langs om stap voor stap de werkwijze en/of vragen door te nemen. Tijdens en na deze invoeringsbegeleiding zijn wij uiteraard altijd telefonisch bereikbaar om u verder te helpen.

NICE software
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over paraNICE?
...wij helpen u graag verder