Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

Voor onze revalidatie module in ziekenhuizen en revalidatiecentra zijn wij op zoek naar een implementatie consultant. Heb jij kennis of affiniteit met multidisciplinaire zorgprocessen en vind je het leuk om met de klant het systeem zo in te richten dat het goed aansluit op de zorgprocessen binnen de instelling, dan zoeken we jou!

 

IMPLEMENTATIE CONSULTANT | 32-40 uur

NICE software heeft met een bevlogen team van onder andere software developers, business analisten en implementatie consultants de ambitie om binnen de zorg bij te dragen met diensten en oplossingen die inspelen op het veranderende zorglandschap. We geloven in de kracht van de persoonlijke aanpak. We zijn gespecialiseerd in de complexe planningen binnen de multidisciplinaire revalidatie.

Onze software is dynamisch. We luisteren goed naar onze klanten en proberen de modules binnen onze software voortdurend aan te laten sluiten aan de behoefte binnen de zorgprocessen. “Need to have” en “Nice to work with” zijn voor ons belangrijke kernwaarden.

NICE gelooft in daadwerkelijk samenwerken (inspireren en collegialiteit), volgt ontwikkelingen in de zorg én in de IT op de voet en draagt van daaruit oplossingen aan die slim inspelen op nieuwe uitdagingen. Daarbij staat niet de IT, maar de behoefte van de klant centraal. De zorg vindt in ons een persoonlijk (gepassioneerd, betrokken en gedreven) partner. Open, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn Professioneel (resultaatgericht, altijd alert op het creëren en benutten van kansen). Spreekt deze identiteit jou aan? Dan is NICE Software de werkgever die jij zoekt! 

Wie ben jij?
Je bent een teamplayer, zelfstandig en analytisch. Je kunt goed luisteren en doorvragen en jouw bevindingen vertalen naar een software inrichting. Je bent nieuwsgierig naar de details, enerzijds die van het zorgproces, anderzijds die van de applicatie. Je bent communicatief vaardig, geduldig en een fijne gesprekspartner voor zowel de paramedische behandelaren, planners en secretariaten.

Wat verwachten wij:
-HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of relevante werkervaring;
-Kennis van- of affiniteit met zorgprocessen;
-Kennis van paramedische- en revalidatiezorg (pré);
-Affiniteit met software (procesmatig). 

Wat bieden wij jou?
We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. We waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Je werkplek is deels thuis en deels in ons moderne gebouw, Microlab Strijp-S. We bieden jou een inspirerende werkomgeving en een veelzijdige en zelfstandige functie met impact. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken en jezelf volop ontwikkelen.

Daarnaast bieden we jou:
- Salarisindicatie 40 uur, afhankelijk van ervaring, (€2.750 - €4.200)
- Goede pensioenregeling;
- 25 vakantiedagen (op basis van 40-urige werkweek);
- De mogelijkheid om hybride te werken: plaats- én tijd onafhankelijk;
- Tegemoetkoming in reiskosten;
- Laptop;
- De mogelijkheid om trainingen / opleidingen te volgen om jezelf te blijven ontwikkelen;
- Een actieve community die regelmatig activiteiten en uitjes organiseert. En last but not least:  fijne collega’s! 

Interesse? 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional die een bijdrage willen leveren binnen de wereld van zorg en ICT. Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan de bovengenoemde eisen? Dan leren we je graag kennen en nodigen we je uit te solliciteren.
Je kunt jouw CV met motivatie sturen naar f.kliebisch@paranice.nl ter attentie van Frank Kliebisch. 

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Frank Kliebisch via telefoonnummer 040 - 243 18 65.

NICE Software maakt deel uit van Health Cloud Innitiative (HCI)
HCI biedt softwareoplossingen die zorgverleners en patiënten ondersteunen in de volle breedte van de werkvelden GGZ, paramedische disciplines en revalidatiezorg.
De focus van HCI ligt op het maximaal ontzorgen van zorgverleners door administratieve handelingen te reduceren. HCI wil graag dat 100% van de tijd van een zorgprofessional beschikbaar is voor de zorg. Daar worden zorgverleners blij van en patiënten beter.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Liever niet…

NICE software
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over paraNICE?
...wij helpen u graag verder