Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

Nice software groeit! Voor de versterking van ons paraNICE team zijn we op zoek naar een junior implementatieconsultant met affiniteit voor paramedische zorg en revalidatie. Spreekt het werken in de Zorg en ICT jou aan? Ben je enthousiast en bereid om te leren? Aarzel niet en start nog dit jaar samen met ons team op onze nieuwe moderne locatie Strijp-S in Eindhoven.

 

Functie

Als implementatieconsultant begeleid je het paramedische (revalidatie) team bij de implementatie van paraNICE en de integratie binnen de organisatie met andere systemen en zorgprocessen. Komend vanuit ziekenhuizen/zorginstellingen, en verder kijkend over de muren van de ziekenhuizen heen.

 

We zijn op zoek naar iemand met:

• minimaal een HBO werk- en denkniveau
• affiniteit met de paramedische zorg en revalidatie
• goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
• analytisch luisterend vermogen en een klantgerichte werkhouding
• flexibiliteit, zelfstandigheid en enthousiasme

We vragen veel van je, en bieden je daarvoor een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je werkt op locatie in Eindhoven en bent ook regelmatig op locatie bij de opdrachtgever. We verwachten zelfstandigheid maar er is ook voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

 

Solliciteren

Ben jij de consultant die we zoeken? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor vragen over NICE Software kun je contact opnemen met Angelique Braspennincx via 040-2431865, of stuur een bericht naar info@paranice.nl

NICE software
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over paraNICE?
...wij helpen u graag verder