Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

Alle gebruikers van paraNICE kunnen zich aansluiten bij de VGPN (Landelijke Gebruikersvereniging paraNICE). Het doel van deze vereniging is om paraNICE gebruikers met elkaar in contact te brengen zodat gebruik gemaakt kan worden van elkaars kennis en kunde. Zo werd al een bibliotheek aan procedures en meetinstrumenten ontwikkeld.

Jaarlijks wordt op een centrale lokatie in Nederland vergaderd met hoofden fysiotherapie, hoofden paramedische beroepsgroep en geïnteresseerde gebruikers of beheerders van de applicatie. Via het platform van de gebruikervereniging worden gezamenlijke belangen besproken en worden wensen aangeleverd aan NICE Software. Ook ziekenhuizen die geen gebruik maken van paraNICE zijn vaak welkom op deze bijeenkomsten, aangezien door paraNICE meestal gebruik wordt gemaakt van de gelegenheid om na de vergadering een presentatie te geven van de richting waarin gedacht wordt, van de visie van NICE Software en van de nieuwe ontwikkelingen. Op grond van deze visie en in samenspraak met de gebruikers wordt constant gewerkt aan nieuwe functionaliteiten.

NICE Software heeft een escrowovereenkomst afgesloten met de Vereniging, waardoor alle leden recht hebben op de broncodes van de programmatuur, indien bepaalde situaties dit vereisen (bv. bij faillissement, indien surséance van betaling wordt uitgesproken e.d.)

Aanmelden

Voorzitter van deze vereniging is Dhr. H. Sietsma van Treant Zorggroep in Emmen. Wilt u met hem in contact komen? Stuur dan een mail naar: info@paranice.nl.

NICE software
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over paraNICE?
...wij helpen u graag verder