Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
Deze pagina delen

Bij een monodisciplinaire benadering van zorg is de zorg van verschillende professionals vaak niet goed op elkaar afgestemd. ParaNICE ondersteunt multidisciplinaire samenwerking zodat inhoudelijke onderlinge afstemming plaats kan vinden. Met als doel het bieden van interdisciplinair vraaggerichte zorg.

Eén tool voor al uw registratie

NICE Software ontwikkelde met dit doel het multidisciplinaire registratiesysteem paraNICE. Geen gedoe met dubbel registreren of ingewikkelde declaraties. Onze Windows & Web applicatie is geschikt voor alle paramedische disciplines (inclusief revalidatie) binnen ziekenhuizen en zorginstellingen. Integratie in het centrale (ziekenhuis)systeem is standaard onderdeel van onze oplossing voor uw instelling.

Modulaire opbouw

Doordat paraNICE modulair is opgebouwd kunt u de applicatie naar eigen wensen en behoeften inrichten. Door deze opzet heeft u bovendien de mogelijkheid om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en/of wetswijzigingen in de markt. Naast de basismodule voor patientenregistratie, planning en declaratie kunt u de applicatie uitbreiden met de modules: web, rapportage, email service en msr/grz (zie hieronder).

In beweging

Wij weten wat er speelt in de zorg, daarom is NICE Software continu in beweging. De snelle ontwikkelingen binnen de paramedische en medische disciplines én de grote veranderingen en mogelijkheden op technisch gebied zijn constant onze uitdaging.


De basismodule
paraNICE
ParaNICE is de sterke basis voor uw paramedische registratie.
Effectief
registreren
plannen
declareren
Voeg modules toe
voor extra functionaliteit
Web
Registreer aan de bron
Voor de mobiele gebruiker: registreer waar en wanneer u wilt
Rapportage
Vraag realtime gegevens op
Snel en overzichtelijk gegevens uit de database opvragen.
Afspraken app
Voorkom no-shows
Verzend pushberichten naar uw patiënt
MSR en GRZ
Op naar snel herstel
Begeleid die patiënt beleidsmatig en multidisciplinair